Coronavirüs Şüphelisi Gemi Yolcularını Taşıyan Uçak Dezenfekte Edildi

Paylaş
 

Coronavirüs Şüphelisi Gemi Yolcularını Taşıyan Uçak Dezenfekte Edildi.

Japonya’da koronavirüs salgını nedeniyle karantinada tutulan gemideki yolculardan 19’unu Tayvan’a taşıyan uçak dezenfekte edildi.

Ülkesine dönen 19 kişi, evlerine gitmelerine izin verilmeden önce önlem amaçlı bir 14 gün daha karantinada tutulacak. Bu yolcuları taşıyan uçak da kapsamlı bir dezenfekte işleminden geçirildi.

Çin’de, 2019 yılı Aralık  ayında ortaya çıkan yeni tip koronavirüs (Covid-19) şu ana kadar 2 binden fazla kişinin hayatına mal oldu, 74 bin kişiye de bulaştı. Çin dışında en fazla vakanın kaydedildiği yer Diamond Princess adlı yolcu gemisiydi. Gemi, Japonya’nın Yokohama kentinde 14 gün karantinada tutulduktan sonra boşaltılmaya başlandı. Tahliye edilenler, geri döndükleri ülkelerinde de gözlem altına alınıyor.

Geminin yolcularını Tayvan’a taşıyan uçağın dezenfekte işlemi yayınlandı.

Geçtiğimiz gün Türk Hava Yolları’na ait Boeing 777 tipi bir uçak benzer bir operasyonla Kamboçya’da koronavirüs şüphesi ile bekletilen ve karantinaya alınan MS Westerdam isimli yolcu gemisinin yolcularını Amsterdam’a götürmüştü.

Coronavirüs Şüphelisi Geminin Yolcularını Taşıyan THY Uçağı Karaçi’ye Yöneldi

 

Bu yazı 666 kere okundu.
  • Site Yorum
  • Facebook Yorum

Bir yorum bırak

Bir yorum bırak

YAZAR HAKKINDA

Facebookta bizi bulun
ARŞİV