Paylaş |
|
Tweet |
Ara sıra elimizden geldiği kadar ülkemizdeki havayolu şirketlerinden reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek en etkili reklam seçeneklerinden biri olan uçaklarını çeşitli imajlara boyayabileceklerini gerek sitemizde gerekse sosyal medyadan duyurmaya çalışıyoruz ve yapmaları için bazen paylaşımlar yapıyoruz. Sponsorluk adı altında bazen milyonlarca liraya yapılan reklamlardan daha düşük maliyetlere mal olabileceği tahmin edilen bahsettiğimiz reklam seçeneği ile şirketlerden bazıları uçaklarını çeşitli imajlara boyamakta.
Günümüzde çoğu şirket sponsoru olduğu spor takımını yada özel günlere hitaben bazen uçaklarını çeşitli imajlara boyayabiliyor ve bu uçaklar gittiği her ülke de şehirde ilgiyle karşılanıyor. Hatta bu özel boyalı uçakların takipçileri bile mevcut.
Yüne böyle bir illüstrasyon türü çalışmaya imza atan iki kardeşimiz bu konuyu dile getirdi.
Türk Hava Kuvvetleri’ne ait hava akrobasi sekiplerinden SoloTürk renklerine dijital olarak Türk Hava Yolları’na ait bir Boeing 777 tipi uçağı boyayan fikir sahibi Cumali Selvi ve tasarım sahibi Emre Kavak güzel çalışmaya imza atmış ve bizler aracılığı ile çalışmalarını beğeniye sundular. İşte SoloTürk renklerine boyalı TürkHava Yolları uçağı.
Yorum ve eleştirilerinizi bekliyoruz.
Çok güzel olmuş
Gerçek olmasa da içimde bir sevinç oluştu. Elinize sağlık gençler…